Over mij

Ik ben Merle - negentien jaar, roodharig, blauwogig, dagdromig. Al heel lang heb ik een blog willen beginnen, en na lang uitstellen heb ik het in juni 2016 dan eindelijk kunnen opstarten. Ik houd ontzettend van schrijven - bloggen, maar ook fictie en poëzie - en lezen. Daarnaast teken ik heel graag en vind ik het super dat ik inmiddels de opleiding Graphic Design aan ArtEZ te Arnhem mag doen - daar ben ik dus óók volop mee bezig in mijn vrije tijd. Ook zing ik iedereen die te dicht in de buurt komt de oren van z'n hoofd en houd ik ontzettend van theater.

Deze blog zal een samenraapsel zijn van alles waar ik mij graag mee bezig houd: schrijven, dichten, lezen, tekenen, (grafisch) design, filosofie, zingen, misschien wel mindfulness, muziek, een vleugje fotografie hier en daar. Over alles waar ik wat van vind of wat me boeit. Want niet alleen de storm in mijn hoofd bloedt soms onwillekeurig mijn digitale papier in, maar ook deze blogposts zullen waarschijnlijk komen en gaan. Blijf plakken als je zin hebt, of als je mijn gedachtestormen durft te bezeilen, maar als je dat niet wil, is het ook prima. Het komt en het gaat, en soms komt het niet. En dat is oké. Mijn hoofd kan ik trouwens toch nooit uitzetten - dus uiteindelijk komen die blogs toch altijd wel weer mijn toetsenbord in geroffeld, of ik het nou wil of niet.

Dus ben je enthousiast, nieuwsgierig, of gewoon benieuwd? Blijf hangen en misschien verblijd ik je soms wel met een verlegen kunstwerkje, wat schrijfsel of een stukje gedachtegoed!